Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@08:35:04 GMT

رکوردشکنی مصرف آب در تهران

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۱۶۶۹

رکوردشکنی مصرف آب در تهران

میزان مصرف آب در تهران هم‌زمان با افزایش دمای هوا بیشتر شده و رکورد مصرف در این بخش شکسته شد. دمای هوا در کشورمان به‌شدت در حال افزایش است و همین امر بر بیشتر شدن مصرف آب و برق تأثیر گذاشته است.

شهر تهران نیز با افزایش دمای هوا روبه‌رو شده و همین امر میزان مصرف آب در این کلان‌شهر را شدت بخشیده است.

افزایش مصرف آب در کشور در حالی رخ‌داده که به‌شدت از میزان بارش‌ها کاسته شده است، به‌گونه‌ای که این هفته میزان بارش‌ها کم و برای هفته منتهی به ۱۷ تیرماه ناچیز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین میزان آب موجود در سد‌های کشور با کاهش پنج درصدی نسبت به پارسال همراه شده است.

تازه‌ترین گزارش شرکت آب و فاضلاب استان تهران نشان می‌دهد شهروندان پایتخت روز گذشته سه‌میلیارد و ۶۷۲ میلیون لیتر آب مصرف کرده‌اند که نسبت به روز دوشنبه سه درصد افزایش را نشان می‌دهد.

پیش‌ازاین مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفته بود: فرایند برخورد با مشترکان بد مصرف در بخش آب تهران از همان روز نخست تابستان آغاز شده است.

«محمدرضا بختیاری» افزود: پنج درصد مشترکان آب در تهران جزو مشترکان بد مصرف هستند.

وی ادامه‌داد: مشترکان بدمصرف مشترکانی هستند که بیش از الگوی تعیین شده در هر ماه مصرف دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خاطرنشان‌کرد: مشترکانی که بیش از ۲۸ مترمکعب آب در هر ماه مصرف دارند جزو مشترکان بد مصرف هستند که باید میزان مصرف خود را کنترل کنند.

بختیاری گفت: پیک مصرف آب در تهران از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۵ است و اگر مشترکان بد مصرف در این بازه زمانی رعایت نکنند به‌طور جد با آنان برخورد شده و قطع آب می‌شوند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مصرف آب دمای هوا هوای تهران هواشناسی کشور هواشناسی مشترکان بد مصرف آب در تهران مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت

تین نیوز

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: بنا بر پیگیری ها و اقدامات صورت پذیرفته در چند ماه اخیر در بحث ایجاد درآمدهای پایدار، استفاده از ظرفیت مراکز معاینه فنی در بحث توسعه خدمات و با تجدید ارزیابی دارایی ها ستاد معاینه فنی از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: از آنجایی که تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود و افزایش آن متناسب با نرخ تورم و رشد هزینه های جاری مراکز نیست در چند سال اخیر این مسئله موجب زیان انباشته شرکت و شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت گردیده است. با توجه به اینکه در مجامع سالانه به خروج این مجموعه از شمول ماده ۱۴۱ به عنوان یکی از تکالیف تاکید شد بود، لذا خوشبختانه با تلاش و پیگیری های ستاد و مجموعه اقدامات صورت پذیرفته در چندماه اخیر این شرکت از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.

میرزایی قمی با اشاره به اینکه ستاد معاینه فنی به عنوان یکی از شرکتهای پیشتاز در شهرداری در بحث خروج از شمول ماده ۱۴۱ است اظهار داشت: در بحث جبران زیان های انباشته و ایجاد درآمدهای جدید در چندماه اخیر اقدامات خوبی انجام شده است. افزایش مراجعات و جذب خودروهای پلاک تهران به مراکز پایتخت، استفاده از راهکارهای ایجابی برای تشویق و ترغیب خودروها به استفاده از معاینه فنی برتر تهران نظیر اعمال تخفیف عوارض تردد در محدوده های ترافیکی شهر تهران برای وسایل نقلیه دارای معاینه فنی از مراکز پایتخت، شناسایی درآمدهای پایدار در مراکز معاینه فنی در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمت رسانی به شهروندان، افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی به بخش خصوصی جهت بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت پذیرش، ایجاد ظرفیت های جدید تبلیغات در مراکز، افزایش بهره وری خطوط معاینه فنی از طریق نوسازی و اورهال تجهیزات و دستگاه های مربوطه، فروش دارایی های راکد و مازاد (مستهلک) و تجدید ارزیابی دارایی ها تنها بخشی از اقداماتی بوده که در این راستا انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید به لزوم اصلاح سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم تصریح کرد: راهکار اساسی جهت جلوگیری از ضرر و زیان مراکز معاینه فنی اصلاح نرخ معاینه فنی بوده و در همین راستا پیشنهاد ستاد معاینه فنی براساس برآورد هزینه های مربوطه به وزارت کشور اعلام شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قطع گاز در رشت
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!